Smartwatch Nokia?! Finlandezii lucrează la propriul ceas; Iată o primă imagine!

1.409 ori
<b>Smartwatch Nokia?! Finlandezii lucrează la propriul ceas; Iată o primă imagine!</b>După Apple și Samsung, acum și Nokia vrea să ia parte la goană după smartwatch-uri și astăzi vedem și prima imagine ajunsă pe web cu acest device. Apple nu a prezentat încă iWatch, în vreme ce Samsung a prezentat deja Galaxy Gear, iar Nokia...

După Apple și Samsung, acum și Nokia vrea să ia parte la goană după smartwatch-uri și astăzi vedem și prima imagine ajunsă pe web cu acest device. Apple nu a prezentat încă iWatch, în vreme ce Samsung a prezentat deja Galaxy Gear, iar Nokia bănuiesc că mai are de lucru până să finalizeze terminalul.

Interfața Windows Phone cu ale sale tile-uri pare făcută pentru un smartwatch, fiind ușor de integrat pe o diagonală mică de acest gen. Imaginea pe care o vedeți aici a fost descoperită de un site chinez și înainte să ne pronunțăm cu privire la identitatea acestui device, putem spune doar că este un gadget portabil și atât, nu neapărat un ceas.

Smartwatch Nokia?! Finlandezii lucrează la propriul ceas; Iată o primă imagine!

Imaginea nu e foarte clară și observăm doar porțiuni ale corpului din plastic al acestui terminal. Problema cu un ceas Lumia ar fi faptul că Nokia tinde să producă telefoane destul de groase și dacă urmează același design și în zona de ceasuri, publicul nu va găsi atrăgător un smartwatch uriaș și incomod.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×