Specificațiile probabile ale smartwatch-ului Google au fost scăpate pe web

693 ori
<b>Specificațiile probabile ale smartwatch-ului Google au fost scăpate pe web</b>Odată cu apariția termenului de smartwatch, din ce în ce mai multe companii au recurs la producerea unui astfel de dispozitiv portabil. Chiar anul acesta am avut ocazia să vedem noi generații de ceasuri inteligente de la producători ca și Samsung...

Odată cu apariția termenului de smartwatch, din ce în ce mai multe companii au recurs la producerea unui astfel de dispozitiv portabil. Chiar anul acesta am avut ocazia să vedem noi generații de ceasuri inteligente de la producători ca și Samsung în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014.

De asemenea, se pare că și compania Google este atrasă de ideea producerii unui device portabil inteligent. Astăzi, celebrul cont de twitter @evleaks a postat o serie de specificații pe care smartwatch-ul Google le-ar putea avea.

Ceasul inteligent Google va fi produs de către LG și va avea în dotare un display LCD de 1.65 inch cu rezoluție 280x280 pixeli, 512 MB RAM și 4 GB de stocare. Totodată aflăm și faptul că unitate de procesare încă nu a fost aleasă. Ne așteptăm ca prețul acestuia să fie unul destul de accesibil, situat sub nivelul de preț impus de Samsung prin smartwatch-ul Gear 2.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×