Specificațiile probabile ale smartwatch-ului Google au fost scăpate pe web

715 ori
<b>Specificațiile probabile ale smartwatch-ului Google au fost scăpate pe web</b>Odată cu apariția termenului de smartwatch, din ce în ce mai multe companii au recurs la producerea unui astfel de dispozitiv portabil. Chiar anul acesta am avut ocazia să vedem noi generații de ceasuri inteligente de la producători ca și Samsung...

Odată cu apariția termenului de smartwatch, din ce în ce mai multe companii au recurs la producerea unui astfel de dispozitiv portabil. Chiar anul acesta am avut ocazia să vedem noi generații de ceasuri inteligente de la producători ca și Samsung în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014.

De asemenea, se pare că și compania Google este atrasă de ideea producerii unui device portabil inteligent. Astăzi, celebrul cont de twitter @evleaks a postat o serie de specificații pe care smartwatch-ul Google le-ar putea avea.

Ceasul inteligent Google va fi produs de către LG și va avea în dotare un display LCD de 1.65 inch cu rezoluție 280x280 pixeli, 512 MB RAM și 4 GB de stocare. Totodată aflăm și faptul că unitate de procesare încă nu a fost aleasă. Ne așteptăm ca prețul acestuia să fie unul destul de accesibil, situat sub nivelul de preț impus de Samsung prin smartwatch-ul Gear 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×