Samsung Galaxy Watch devine oficial, cu autonomie sporită, suport LTE şi noi funcţii wellness

1.792 ori
<b>Samsung Galaxy Watch devine oficial, cu autonomie sporită, suport LTE şi noi funcţii wellness</b>Samsung nu a adus la New York doar phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, ci a prezentat şi un ceas inteligent de nouă generaţie. E vorba despre Samsung Galaxy Watch, o denumire simplă pentru un produs care reuneşte dotările apreciate ale predecesorilor..

Samsung nu a adus la New York doar phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, ci a prezentat şi un ceas inteligent de nouă generaţie. E vorba despre Samsung Galaxy Watch, o denumire simplă pentru un produs care reuneşte dotările apreciate ale predecesorilor, plus ceva extra.

Terminalul se laudă cu o durată de viaţă sporită a bateriei, conectivitate LTE şi funcţii legate de wellness. Ni se promite şi un "design atemporal şi personalizat". Mai important de atât mi se pare faptul că este monitorizat somnul şi stresul utilizatorului. Există şi 3 noi fete de ceas disponibile: Silver, Midnight Black şi Rose Gold, dar şi noi culori personalizabile pentru cureaua purtabilului.

Samsung promite pe hârtie o durată de viaţă a bateriei lui Galaxy Watch de până la 80 de ore, ceea ce înseamnă că purtabilul nu mai trebuie încărcat zilnic. Faţă de alte ceasuri de până acum, Galaxy Watch adaugă 21 de exerciţii de fitness noi, care se pot realiza la interior, pentru un total de 39 de antrenamente disponibile. Sistemul de urmărire a caloriilor  este acum mai intuitiv de asemenea.

Puteţi şi controla mesele la nivel caloric folosind Bixby Vision de pe telefonul Galaxy şi sincronizându-l la ceas. Cum am mai aminti, Galaxy Watch vine într-o versiune Silver de 46 mm, una Black sau Rose Gold de 42 mm şi acestea sunt personalizabile prin fețe şi curele de ceas , inclusiv cu opţiuni de la Braloba, producător de curele de piele de calitate înaltă. Galaxy Watch afișează un ecran circular de 1.3 sau 1.2 inch, are procesor Exynos 9110 dual core şi 768 MB RAM, plus 4 GB stocare.

Varianta cu LTE are 1.5 GB RAM, iar bateriile sunt de 472 mAh sau 270 mAh în funcţie de versiune (exista si una fara LTE). Ceasurile debutează în SUA pe 24 august, iar preţul de pornire este de 329 de dolari. Gadgeturile ajung în Europa la toamnă, cu Tizen OS la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×