Samsung Galaxy S10 are o parte dintre dotări/funcţii confirmate de Evan Blass

9.782 ori
<b>Samsung Galaxy S10 are o parte dintre dotări/funcţii confirmate de Evan Blass</b>La doar câteva ore distanță de la aflarea veștii că Samsung Galaxy S10 în versiunea cea mai accesibilă va avea un ecran Infinity O, unul plat chiar, iată că sosesc și alte informații de la o sursă și mai sigură. Este vorba despre Evan Blass

Scăpările legate de Samsung Galaxy S10 au început să accelereze în ultima vreme, culminând cu lista de detalii publicată de către Evan Blass pe Twitter. Cu această ocazie aflăm cum va sta S10la design şi la camere. Am tot auzit în ultima vreme ca într-un mod sau altul Samsung va ceva şi va avea "breton" pe display-urile sale sau măcar orificii pentru camera selfie.

Galaxy S10

Cam asta spune şi Evan Blass, care aminteşte de un soi de "gaură de pontaj", ca o gaură din aceea pe care ţi-o făcea capsatorul de bilet RATB, doar că pe un panou din sticla. Evident e totul o metaforă şi vorbim despre un orificiu mic şi discret pentru camera selfie, ceea ce aminteşte de ecranul Infinity-O prezentat săptămâna trecută.

Galaxy S10

Apoi avem cititorul de amprente ultrasonic integrat în display şi 3 camere principale în spate, standard, wide şi tele. Ultima menţiune de pe listă e una previzibilă şi anume faptul că viitorul flagship va rula Android Pie cu One UI aplicat peste. În plus aflăm că Samsung Galaxy S10 va avea un ecran edge to edge, cu screen to body ratio binişor peste 90%. Aşteptăm şi un procesor Snapdragon 8150 la interior, echivalentul său Exynos şi trei versiuni de S10.

Una ar putea chiar ajunge la 10 GB sau chiar 12 GB RAM, probabil varianta Pro/Plus, apoi avem modelul central S10 cu cameră duală şi un S10 Lite, care a apărut în scăpări şi în ultimele ore. Aflăm mai multe în pragul MWC 2019, iar eu estimez că randări reale vedem prin decembrie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×