iOS 12 ar urma să aducă o îmbunătăţire semnificativă camerei de pe iPhone, în special la captura Portrait

1.360 ori
<b>iOS 12 ar urma să aducă o îmbunătăţire semnificativă camerei de pe iPhone, în special la captura Portrait</b>Chiar dacă această săptămână a stat sub semnul lui Android Pie, vorbim acum despre iOS 12. Cele mai noi scăpări legate de acest OS indică faptul va aduce îmbunătăţiri semnificative la capitolul camera şi mai ales la modul Portrait.

Chiar dacă această săptămână a stat sub semnul lui Android Pie, vorbim acum despre iOS 12. Cele mai noi scăpări legate de acest OS indică faptul va aduce îmbunătăţiri semnificative la capitolul cameră şi mai ales la modul Portrait.

Trebuie spus că deja toată lumea aprecia funcţiile Portrait de pe iPhone X şi iPhone 8 Plus, cu acele efecte artistice şi de studio foto. Rivali ca Huawei au încercat să le emuleze cu mai mult sau mai puţin succes. O postare recentă a lui Ben Sandofsky, creatorul aplicaţiei de cameră iOS Halide indică faptul că vom vedea o modificare însemnată a separării subiectelor (prim plan si fundal) în iOS 12 faţă de iOS 11.

iOS 12 ar urma să aducă o îmbunătăţire semnificativă camerei de pe iPhone, în special la captura Portrait

iOS 11 în stânga / iOS 12

Încă nu e clar dacă e vorba de camera frontală sau cea principală, deşi există indicii că ar fi vorba despre camera frontală aici, deci primim un Portrait Selfie mai bun. Judecând după imaginile publicate de sursă, observăm aici că detaliile sunt mai clare în imagine, faţă de linia de separare mai blurată din iOS 11. Publicul se întreabă deja dacă putem aplica şi retroactiv aceste efecte, ceea ce pare cam improbabil, dar Apple a făcut trilionul din improbabil, așa că nu e nimic bătut în cuie.

Între timp utilizatorii de iPhone încă visează la control manual al opţiunilor camerei... Noroc că există aplicaţii profi (pe bani) în App Store pentru asta.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×