Samsung Galaxy Home este boxa cu Bixby pe care o aşteptam de atât de mult timp; Are un design insolit, 6 difuzoare cu surround

1.449 ori
<b>Samsung Galaxy Home este boxa cu Bixby pe care o aşteptam de atât de mult timp; Are un design insolit, 6 difuzoare cu surround</b>Samsung a mai anunţat câteva produse interesante azi în afară de Galaxy Note 9, iar printre ele se număra boxa inteligenta Galaxy Home, cu Bixby la bord. A fost mai degrabă un anunţ-teaser, pentru o prezentare ulterioară, dar încercăm să disecăm..

Samsung a mai anunţat câteva produse interesante în afară de Galaxy Note 9, iar printre ele se număra boxa inteligenta Galaxy Home, cu Bixby la bord. A fost mai degrabă un anunţ-teaser, pentru o prezentare ulterioară, dar încercăm să disecăm informaţiile mai jos.

Întâi şi întâi designul: personal mi se pare că seamănă cu o combinaţie între un scaun office din acela de fiţe cu 3 picioare şi un ceaun de gulaş. Trecând peste asta, avem un produs care se vrea a fi rival pentru Amazon Echo, Google Home şi Apple HomePod. Samsung promite evident un sunet din cale afară de bun. Produsul are 3 picioare solide din metal şi un corp înfăşurat în material textil.

Zona superioară este plată şi include butoane de control pentru playback muzical, reglaj de volum şi alte opţiuni. Boxa oferă un sunet cu surround, mulţumită integrării a 6 difuzoare şi a unui subwoofer. Integrează şi 8 microfoane care bat în câmp îndepărtat şi pot detecta inputul vocal şi de la zeci de metri distanţă. Samsung Galaxy Home recunoaşte comanda "Hi, Bixby" pentru activare şi poate da play la o melodie, seta remindere sau porni apeluri.

Samsung promite că va realiza cam aceleaşi task-uri ştiute de Bixby şi pe mobil. Din păcate nu avem preţ, dată de lansare sau specificaţii tehnice, dar producătorul sud coreean a promis că va oferi extra detalii la o conferinţă specială pentru dezvoltatori prin noiembrie. Ce ştim sigur e că va putea controla soluţii smart home, recunoaşte întrebări contextuale şi va avea integrare cu serviciile de streaming muzical, comenzi de mâncare şi rezervări la restaurante.

Samsung are şi un parteneriat cu Spotify proaspăt anunţat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×