Samsung Orbis, un smartwatch high end cu procesorul lui Galaxy S6 ar putea debuta în septembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 627 ori
<b>Samsung Orbis, un smartwatch high end cu procesorul lui Galaxy S6 ar putea debuta în septembrie</b>Samsung răm&acirc;ne &icirc;n continuare o companie prolifică, atunci c&acirc;nd vine vorba de lansări de terminale purtabile, iar cele mai noi zvonuri indică faptul că sud coreenii pregătesc acum şi un ceas high end pentru lansarea la toamnă....

Samsung rămâne în continuare o companie prolifică, atunci când vine vorba de lansări de terminale purtabile, iar cele mai noi zvonuri indică faptul că sud coreenii pregătesc acum şi un ceas high end pentru lansarea la toamnă.

Numele de cod al acestui produs ar fi Samsung Orbis, nume pe care mărturisesc că l-am mai auzit şi în trecut legat de proiecte Samsung. Se pare că acest smartwatch ar avea la interior un procesor Samsung Exynos 7420, acelaşi care se afla la interiorul lui Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge. Informaţia vine de la Gforgames, o sursă destul de solidă când vine vorba de scăpări de genul.

Motivul pentru care chipsetul de 14 nm ar fi inclus pe ceas ar fi consumul redus al acestuia, care îl face ideal pentru un purtabil. E totuşi posibil să vedem o versiune dual core sau single core a sa şi nu chiar monstrul octa core de pe Galaxy S6. De remarcat şi brevetul Samsung care a apărut recent şi care face referire la o margine rotativă a ecranului unui smartwatch. Rotirea să ar avea rol de gest scroll, se pare, pentru a naviga în meniuri şi a activa şi dezactiva opţiuni.

Zvonurile continuă, afirmând şi că Orbis va rula Tizen şi că va fi primul ceas Samsung cu încărcare wireless.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×