Office 2016 îsi dezvaluie designul în noi scapari pe web

832 ori
<b>Office 2016 îsi dezvaluie designul în noi scapari pe web</b>Pe l&acirc;nga o noua versiune de Windows 10 care a ajuns pe web &icirc;n ultimele zile, am vazut si c&acirc;teva capturi de ecran cu Windows 10 pentru mobile si acum si Office 2016 are parte de o scapare. Noua versiune a suitei axate pe productivitate...

Pe lânga o noua versiune de Windows 10 care a ajuns pe web în ultimele zile, am vazut si câteva capturi de ecran cu Windows 10 pentru mobile si acum si Office 2016 are parte de o scapare. Noua versiune a suitei axate pe productivitate este 16.0.3823.1005, se pare.

Modificarile nu sunt prea mari fata de versiunea aparuta în ianuarie si nici diferenta de versiune nu e prea mare fata de build-ul 3629.1006 de acum 2 luni. Cea mai mare schimbare e de natura estetica si implica acea noua tema, care se adapteaza la culoarea aplicatiei. Observam si integrarea lui Microsoft Limestone/Microsoft Lime, în acest caz un tool pentru dezvoltatori folosit pentru a testa elemente ale lui Office.

Office 2016 îsi dezvaluie designul în noi scapari pe web

Din câte stim pâna acum Office 2016 va sosi gratuit pe telefoane si tabletele mici, iar el va fi lansat în acest an. Noile aplicatii Office vor fi preinstalate pe acele terminale si disponibile în Windows Store pentru alte device-uri. Înca nu e clar cum ramâne cu abonamentul la Office 365, dar banuim ca el va fi pastrat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×