Samsung pregătește un smartwatch rotund, aderă la direcția lui Moto 360

936 ori
<b>Samsung pregătește un smartwatch rotund, aderă la direcția lui Moto 360</b>Samsung pregătește deja următorul ceas Android Wear după modelul Gear Live, iar brevete cu privire la o nouă abordare de design datează încă din primăvara acestui an, mai precis din martie 2014. Unele dintre schițe ne arată că Samsung nu e...

Samsung pregătește deja următorul ceas Android Wear după modelul Gear Live, iar brevete cu privire la o nouă abordare de design datează încă din primăvara acestui an, mai precis din martie 2014. Unele dintre schițe ne arată că Samsung nu e deloc departe de direcția celor de la Motorola, la capitolul look.

La ora actuală cel mai arătos ceas cu Android Wear este cu siguranță Moto 360, cu al său cadran rotund și corp arătos, care a atras deja comparații cu conceptele de iWatch de pe web. Ce e diferit la acest nou model Samsung e faptul că mecanismul de încărcare prin pini nu se află in spate, iar camera se afla pe partea frontală a curelei. Cureaua seamănă cu cea a primului Galaxy Gear, care a primit o schimbare de design pe Gear 2.

Samsung pregătește un smartwatch rotund, aderă la direcția lui Moto 360

Aceste designuri vor mai suferi modificări până să ajungă produse cu Android Wear la bord și nici măcar nu știm dacă aceasta va fi platforma de pe ceas. Rețineți că Android Wear nu are un aspect dedicat camerei, iar pinii pentru încărcare au fost până acum pe spatele ceasului. E foarte probabil că Samsung să își rezerve acest design circular pentru un viitor model cu Tizen, mai degrabă decât pentru unul cu Android Wear.

Voi ce platforma ați prefera pe acest device?

Samsung pregătește un smartwatch rotund, aderă la direcția lui Moto 360

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×