Samsung pregătește un smartwatch rotund, aderă la direcția lui Moto 360

Autor:  | Publicat în:  Samsung 874 ori
<b>Samsung pregătește un smartwatch rotund, aderă la direcția lui Moto 360</b>Samsung pregătește deja următorul ceas Android Wear după modelul Gear Live, iar brevete cu privire la o nouă abordare de design datează încă din primăvara acestui an, mai precis din martie 2014. Unele dintre schițe ne arată că Samsung nu e...

Samsung pregătește deja următorul ceas Android Wear după modelul Gear Live, iar brevete cu privire la o nouă abordare de design datează încă din primăvara acestui an, mai precis din martie 2014. Unele dintre schițe ne arată că Samsung nu e deloc departe de direcția celor de la Motorola, la capitolul look.

La ora actuală cel mai arătos ceas cu Android Wear este cu siguranță Moto 360, cu al său cadran rotund și corp arătos, care a atras deja comparații cu conceptele de iWatch de pe web. Ce e diferit la acest nou model Samsung e faptul că mecanismul de încărcare prin pini nu se află in spate, iar camera se afla pe partea frontală a curelei. Cureaua seamănă cu cea a primului Galaxy Gear, care a primit o schimbare de design pe Gear 2.

Samsung pregătește un smartwatch rotund, aderă la direcția lui Moto 360

Aceste designuri vor mai suferi modificări până să ajungă produse cu Android Wear la bord și nici măcar nu știm dacă aceasta va fi platforma de pe ceas. Rețineți că Android Wear nu are un aspect dedicat camerei, iar pinii pentru încărcare au fost până acum pe spatele ceasului. E foarte probabil că Samsung să își rezerve acest design circular pentru un viitor model cu Tizen, mai degrabă decât pentru unul cu Android Wear.

Voi ce platforma ați prefera pe acest device?

Samsung pregătește un smartwatch rotund, aderă la direcția lui Moto 360

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×