Următorul smartwatch Samsung poartă numele de cod Solis și rulează Tizen OS

872 ori
<b>Următorul smartwatch Samsung poartă numele de cod Solis și rulează Tizen OS</b>Din câte aflăm astăzi prin intermediul celor de la Sammobile.com , se pare că numele de cod purtat de către următorul smartwatch Samsung va fi Solis. Această din urmă denumire provine din spaniolă și se traduce - soare - cuvânt ce ne poate oferi un soi de

Zvonurile despre următorul smartwatch Samsung includ astăzi o informație mai prețioasă, și anume numele de cod purtat de către acest dispozitiv. Dacă Gear S2 era cunoscut inițial drept Orbis, iată că succesorul său va adopta numele de cod Solis - cuvânt din spaniolă ce înseamnă soare și care ne poate indica faptul că avem de-a face în continuare cu un display complet circular.

Ies la iveală totodată și o serie de versiuni pentru acest ceas, modele listate în continuare: SM-R760, SM-R765, SM-R765V, SM-R765S. De asemenea, se confirmă că noul smartwatch va rula sistemul de operare Tizen OS -  software ce s-ar putea afla pe mai toate produsele companiei sud-coreene pe viitor, așa cum aflam ieri. 

Vom mai primi și o interfață actualizată ce ar putea oferi o experiență mai plăcută de navigare. Posibil ca printre dotările sale să întâlnim un display ceva mai generos comparativ cu unitatea de 1.2 inch regăsită pe Gear S2, dar și un procesor actualizat. Nu putem să nu putem pe lista de dorințe și o baterie mai mare, autonomia fiind o problemă actuală a smartwatch-urilor de pe piață. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×