Orange România îşi anunţă intrarea pe piaţa caselor inteligente, cu posibilitatea de testare pentru clienți

887 ori
<b>Orange România îşi anunţă intrarea pe piaţa caselor inteligente, cu posibilitatea de testare pentru clienți</b>Operatorul Orange Rom&acirc;nia a anunţat astăzi intrarea pe piaţa de case inteligente, prin intermediul soluţiilor Orange Smart Home. Pentru &icirc;nceput este lansat un produs ce permite monitorizarea şi controlarea casei de la distanţă. &nbsp;...

Operatorul Orange România a anunţat astăzi intrarea pe piaţa de case inteligente, prin intermediul soluţiilor Orange Smart Home. Pentru început este lansat un produs ce permite monitorizarea şi controlarea casei de la distanţă.

Aceste monitorizări se pot face direct de pe telefonul mobil, astfel încât să nu rămâneţi cu dileme legat de gazul pornit, uşa închisă sau fierul de călcat scos din priză. Orange e primul operator de pe piaţa locală care intră pe piaţa smart home. Orange Smart Home implică 6 tipuri de senzori, printre care senzorul de fum, de mişcare, de inundaţie, dar şi senzori pentru uşă şi fereastră.

Pe listă se află şi priza inteligentă şi camera conectată la WiFi. Toate acestea se conectează la un device central, un soi de hub dacă vreţi. Sistemul include gadgeturi fără fir, foarte uşor de instalat, iar controlul casei inteligente de la distanţă se poate realiza de pe telefon sau tabletă, prin aplicatia Orange Smart Home, sau de pe PC, folosind o platformă online.

Veţi putea programa acele dispozitive smart astfel încât să primiţi alerte SMS dacă senzorul de mişcare a detectat ceva neobişnuit şi în acelaşi timp să pornească şi înregistrarea video pentru a vedea intrusul. Orange a deschis şi o sesiune de testare cu utilizatorii, inclusiv clienţi şi angajaţi ai companiei, pentru a beneficia de feedbackul acestora. Participanţii sunt invitaţi să aplice aici până pe 15 noiembrie, 50 de clienţi urmând a fi selectaţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×