Smartwatch-ul Huawei apare Într-o primă imagine; acesta adoptă un design dezamăgitor

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.292 ori
<b>Smartwatch-ul Huawei apare Într-o primă imagine; acesta adoptă un design dezamăgitor</b>Se pare că anul acesta la Mobile World Congress vom vedea mai multe produse de tip smartwatch, iar unul dintre producătorii ce va aduce un asemenea device este Huawei. în cursul zilei de astăzi, o serie de fotografii cu terminalul portabil Huawei...

Se pare că anul acesta la Mobile World Congress vom vedea mai multe produse de tip smartwatch, iar unul dintre producătorii ce va aduce un asemenea device este Huawei. în cursul zilei de astăzi, o serie de fotografii cu terminalul portabil Huawei și-au făcut apariția pe internet.

Din câte puteți vedea, ceasul inteligent Huawei adoptă un design de tip brățară pentru monitorizarea activităților sportive. Dacă se va dovedi că într-adevăr acesta este design-ul final al smartwatch-ului Huawei, vânzările nu s-ar putea ridica la mărimea așteptărilor în special datorită formei care pare puțin deplasată de la ideea de ceas.

Smartwatch-ul Huawei apare Într-o primă imagine; acesta adoptă un design dezamăgitor

Cu toate acestea, s-ar putea ca cei de la Huawei să fi gândit acest ceas ca o combinație între termenul de smartwatch și brățară pentru monitorizare, idee din care a rezultat acest device din fotografiile de mai sus. Rămâne de văzut cum va arată smartwatch-ul Huawei și ce dotări va aduce acesta.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×