Xiaomi Mi MIX gata de vânzare şi la nivel internaţional în curând

2.186 ori
<b>Xiaomi Mi MIX gata de vânzare şi la nivel internaţional în curând</b>Nu cu mult timp mult în urmă cei de la Xiaomi au anunțat faptul că smartphone-ul Mi Mix va sosi curând și pe piața internațională, telefon ce a deschis apetitul publicului și al producătorilor de terminale mobile pentru produsele dotate cu panouri

După Nokia 6, încă un telefon foarte apreciat în China e gata să ajungă pe piaţa internaţională. Avem confirmarea azi că Xiaomi Mi MIX va fi vândut şi în afara Chinei în curând, cu tot cu spate ceramic şi screen to body ratio fantastic.

Prima extindere se face spre Vietnam de pe 22 martie şi existau indicii în această privinţă încă de când a debutat varianta albă la CES 2017. De vreme ce la ultima verificare erau produse doar 10.000 de unităţi pe lună va mai dura ceva până să fie satisfăcută piaţa globală. Asta dacă nu a găsit Xiaomi metoda să prelucreze ceramica mai eficient pentru zona din spatele handsetului.

Urmează o lansare în Emiratele Arabe Unite în această lună şi apoi "the sky is the limit". Între timp continuă lucrul şi la Xiaomi Mi MIX 2, cu aportul lui Philippe Starck şi există retaileri la noi care vând deja modelul Mi MIX 1, după cum probabil ştiţi deja. Trebuie subliniat şi că telefonul a fost considerat de câţiva redactori Mobilissimo.ro drept cel mai sexy din 2016 la topurile de final de an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×