Meizu MX7 apare deja listat online, cu un preţ exorbitant

1.914 ori
<b>Meizu MX7 apare deja listat online, cu un preţ exorbitant</b>Nu prea dăm de situații în care retailerii să dezvăluie prețul unui produs cu luni bune înainte de lansarea acestuia pe piață, dar cei de la JD.com fac acest lucru în cazul lui Meixu MX7. La prima vedere pare a fi vorba despre un preț pus random, dar cine

Meizu lansa telefonul MX6 vara trecută şi se pare că deja a pregătit un succesor, sub forma lui MX7. Acesta a fost deja listat online la preţul de 9999 yuan, ceea ce la conversie înseamnă 1368 de euro, adică enorm.

Meizu MX7

Fie avem de-a face cu o variantă specială de terminal, cum a fost Huawei Mate 9 Porsche Design, fie va sosi un mega flagship cu 8 GB RAM, ecran 4K şi cine ştie ce alte minunăţii. Chiar şi aşa Meizu nu e genul de companie care să ofere telefoane peste 600 de euro, deci suma e cel puţin bizară. MX6 venea în iulie 2016 cu procesor MediaTek Helio X20 deca core, iar succesorul ar putea face trecerea la Helio X30.

Acel chip e creat folosind procesul de 10 nm FinFET, dar există o teorie ce spune că de această dată Meizu ar fi optat pentru un chipset Snapdragon. Ar putea fi vorba de Snapdragon 660, ce nu a fost lansat de Qualcomm încă şi ar trebui să ajungă şi pe Xiaomi Mi Max 2. Zvonurile afirmă că MX7 are un ecran Full HD de 5.5 inch, va sosi în 2 variante de RAM (4 GB sau 6 GB) şi multiple versiuni de stocare.

Despre camera nu avem detalii, dar anul trecut MX6 venea cu un senzor de 12 MP în spate şi unul frontal de 5 MP, deci sunt şanse să se păstreze aceste rezoluţii. Şi totuşi... ce e cu acel preţ listat de magazinul JD.com?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×