Sony anunţă noua generaţie de brăţară fitness SmartBand 2, cu senzor inteligent pentru puls

1.038 ori
<b>Sony anunţă noua generaţie de brăţară fitness SmartBand 2, cu senzor inteligent pentru puls</b>Sony a prezentat a doua generaţie de brăţara SmartBand, care vine cu un senzor avansat de măsurare a ritmului cardiac. Ca şi precedentul model SmartBand, acesta are şi rol de afişare a notificărilor de pe telefoanele Android şi iOS. &nbsp; Astfel...

Sony a prezentat a doua generaţie de brăţara SmartBand, care vine cu un senzor avansat de măsurare a ritmului cardiac. Ca şi precedentul model SmartBand, acesta are şi rol de afişare a notificărilor de pe telefoanele Android şi iOS.

Astfel veţi afla prin vibraţii dacă aveţi mesaje text, apeluri şi mailuri primite. SmartBand 2 vine fără display, bazându-se strict pe un sistem de vibraţii şi LED-uri pentru a transmite informaţii. Gadgetul are şi rol de telecomandă pentru playerul muzical şi poate monitoriza somnul utilizatorului. Sony afirma că terminalul este rezistent la apă şi oferă două zile de funcţionare cu o oră de încărcare.

Sony SmartBand 2

SmartBand 2 e compatibil cu aplicaţia Lifelog, creând un soi de profil detaliat al utilizatorului, cu date despre nivelul său de stres, fitness şi starea de bine. Aceeaşi aplicaţie afiseaza şi numărul de paşi, etajele urcate şi chiar informaţii despre momentele când aţi făcut fotografii sau aţi jucat jocuri. SmartBand 2 va fi în magazine în septembrie la preţul de 119 euro, pe alb şi negru iniţial, apoi şi pe roz şi indigo.

Sony anunţă noua generaţie de brăţară fitness SmartBand 2, cu senzor inteligent pentru puls

Brăţara e uşor de purtat 24 de ore din 24 mulţumită unui cauciuc siliconat rezistent şi impermeabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×