Xiaomi pregătește o nouă brățară inteligentă Mi Band; CEO-ul companiei o dezvăluie într-un stream live

1.091 ori
<b>Xiaomi pregătește o nouă brățară inteligentă Mi Band; CEO-ul companiei o dezvăluie într-un stream live</b>Odată cu dezvăluirea faptului că phablet-ul Mi Max se va lansa oficial pe data de 10 mai, CEO-ul companiei chineze a prezentat și un device încă nelansat în streamul live. Este vorba cel mai probabil despre un succesor pentru brățara fitness Mi Band 2

Ieri pe data de 24 aprilie cei de la Xiaomi au desfășurat un eveniment ceva mai diferit, unul gazduit de către Lei Jun (CEO-ul companiei), și transmis în regim de live stream. Acest eveniment a fost urmărit de mai bine de 80.000 persoane și a avut ca principal subiect noul smartphone Xiaomi Mi Max ce urmează a fi lansat pe data de 10 mai.

Pe lângă informațiile pe care publicul le-a aflat despre noul telefon, în cadrul acestei conferințe transmise live și-a făcut apariția și un device încă nelansat. La încheietura lui Lei Jun se pare că se afla un model succesor pentru brățara inteligentă Mi Band 1, unul ce ar putea fi dezvăluit odată cu phablet-ul de 6.4 inch.

Din câte putem vedea, această brățară fitness păstrează în mare parte design-ul modelelor anterioare, dar vine cu un display LCD de această dată în locul unui indicator LED. Vom primi desigur funcții de monitorizare a activităților sportive, senzori pentru măsurarea distanței parcuse și a numărului de pași realizați și probabil un senzor pentru puls.

Rămâne de văzut dacă Xiaomi Mi Band 2 va fi prezentat oficial în cadrul evenimentului de la începutul lunii mai. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×