Digi Mobil va începe să ofere servicii 4G LTE în 25 de oraşe din toată ţară, fără costuri suplimentare

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 2.517 ori
<b>Digi Mobil va începe să ofere servicii 4G LTE în 25 de oraşe din toată ţară, fără costuri suplimentare</b>RCS & RDS a devenit de pe 20 august posesorul licenţei 4G &icirc;n banda de 2600 MHz (TDD), urm&acirc;nd a oferi servicii 4G LTE &icirc;n 25 de oraşe din toată ţara. Noile servicii vin fără costuri suplimentare şi se aplică la orice tip de...

RCS & RDS a devenit de pe 20 august posesorul licenţei 4G în banda de 2600 MHz (TDD), urmând a oferi servicii 4G LTE în 25 de oraşe din toată ţara. Noile servicii vin fără costuri suplimentare şi se aplică la orice tip de abonament. Ele vor fi puse la dispoziţie clienţilor până la finalul acestui an.

Vitezele de transfer vor fi de până la 150 Mbps, iar până la finalul lunii septembrie clienţii Digi Mobil din 12 oraşe vor beneficia tehnologia 4G. Printre aceste oraşe se numără şi Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov sau Constanta. De remarcat aici că nu toate smartphone-urile pot comunica în banda de 2600 MHz, deci abonaţii Digi Mobil trebuie să aibă grijă la acest detaliu atunci când achiziţionează un telefon cu suport 4G LTE.

Licenţa primită de către RCS & RDS a fost dobândită în urma unui proces de cesiune de către 2K Telecom (firmă a controversatului om de afaceri şi politician Sebastian Ghiţă). Conectivitatea LTE are multiple avantaje, printre care şi un streaming mai rapid şi eficient, apeluri video mai clare şi fără picaje şi evident downloaduri mai rapide de aplicaţii şi conţinut.

Sperăm că şi acoperirea RCS & RDS să se extindă uniform şi eficient şi să vedem o infrastructură cel puţin la fel de bine pusă la punct ca şi cea terestră, mai ales dacă evoluţia RCS & RDS deranjează trio-ul de rivali, obligându-i să îşi recalculeze prețurile.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×