Telefonul mobil inlocuieste ceasul cu alarma

2.035 ori
<b>Telefonul mobil inlocuieste ceasul cu alarma</b>Dupa ce va informam cat de mari navigatori online sunt americanii, va prezentam un alt studiu, care dezvaluie faptul ca telefonul mobil a inlocuit ceasul cu alarma, in functia neplacuta de "unealta" tehnologica de trezire fortata. Sondajul a fost realizat...

Dupa ce va informam cat de mari navigatori online sunt americanii, va prezentam un alt studiu, care dezvaluie faptul ca telefonul mobil a inlocuit ceasul cu alarma, in functia neplacuta de "unealta" tehnologica de trezire fortata.

Sondajul a fost realizat de catre Travelodge, firma care detine un lant hotelier, iar rezultatele au aratat ca 36% dintre repondenti au renuntat complet la ceasuri in favoarea telefoanelor, in vreme ce 71% considera ca ceasurile cu alarma sunt demodate. Banuim ca primul exemplu de convergenta mobila a fost telefonul cu ceas incorporat, care a distrus imaginea omului modern purtator de ceas la incheietura. Retineti totusi faptul ca studiul a inclus doar clientii hotelurilor, astfel ca segmentul este destul de restrans si nu reprezinta parerea generala la nivel global.

Deocamdata stim doar ca 36% dintre persoanele care dorm la hotel au renuntat la ceasuri cu alarma, optand pentru telefonul personal drept metoda de trezire. Nu ca statisticile ar arata altfel pe mapamond... Cand ati auzit/vazut ultima oara un ceas cu alarma, in special unul clasic si de moda veche? La fel se poate spune si despre calculator, un alt gadget inlocuit de telefonul mobil. Cine mai poarta un calculator in rucsac in ziua de azi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×