Americanii navigheaza pe Internet de pe mobil mai mult decat britanicii

1.274 ori
<b>Americanii navigheaza pe Internet de pe mobil mai mult decat britanicii</b>Conform unui studiu efectuat de catre M:Metrics americanii fac mai mult web surfing mobil decat britanicii. Sa fie aceasta pasiune pusa pe seama abonamentelor si a serviciilor oferite? SUA depaseste la acest capitol si eterna rivala din nord, Canada, tara...

Conform unui studiu efectuat de catre M:Metrics americanii fac mai mult web surfing mobil decat britanicii. Sa fie aceasta pasiune pusa pe seama abonamentelor si a serviciilor oferite?

SUA depaseste la acest capitol si eterna rivala din nord, Canada, tara cunoscuta pentru preturile exagerate ale serviciilor de telecomunicatii. O intrebare persista totusi: "Ce cauta americanii de pe telefonul mobil?". Sa fie pornografie sau melodii? Ei bine veti fi surprinsi sa aflati ca pe primul loc al site-urilor vizitate de pe telefonul mobil de catre americani se afla Craiglist.com (o ora si 38 de minute pe luna), urmat de eBay.com (1 ora si 25 de minute pe luna).

Locul 3 este destinat social networking-ului prin MySpace.com (1 ora si 25 de minute pe luna), in vreme ce locul 4 apartine aceluiasi segment prin Facebook.com (1 ora si 24 de minute pe luna). Lista este incheiata de catre Go.com, vizitat 1 ora si 7 minute pe luna de catre americani. Acelasi studiu arata si ca americanii petrec peste 4.5 ore pe luna navigand de pe smartphone-uri, aproape dublu fata de britanici. Se pare ca social networking-ul si comertul online sunt la mare cautare, chiar si din mers, de vreme ce popularitatea pustilor trebuie mentinuta, iar iPhone-urile second hand trebuie sa circule, nu-i asa?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×