Un ceas care combină LED-ul și lemnul face senzație În Asia

1.193 ori
<b>Un ceas care combină LED-ul și lemnul face senzație În Asia</b>TokyoFlash este o companie asiatică faimoasă pentru ceasurile sale, iar noul Kisai Console Wood îi justifică faima. Acest ceas care costă 149 de dolari se remarcă prin integrarea unui display LED și utilizarea unei cantități impresionante de lemn...

TokyoFlash este o companie asiatică faimoasă pentru ceasurile sale, iar noul Kisai Console Wood îi justifică faima. Acest ceas care costă 149 de dolari se remarcă prin integrarea unui display LED și utilizarea unei cantități impresionante de lemn pentru construcția device-ului.

și corpul acestui ceas și chiar și cureaua sa sunt fabricate din lemn și nu vreo imitație de lemn, ci chiar materialul rezultat în urma prelucrării arborilor. Contrastul între acest material și ecranul LED este unul interesant, iar ceasul are o greutate scăzută și e foarte comfortabil. LED-urile sunt protejate de o lentilă din minerale de cristal, iar bateria acestui ceas se încarcă via USB.

Un ceas care combină LED-ul și lemnul face senzație În Asia

Device-ul poate fi folosit timp de o lună cu o singură încărcare. Zonele numerotate de sus fac referire la oră, iar zona din stânga reprezintă minutele de la 1 la 4, în vreme ce zonă de jos reprezintă minutele în grupe de 5. Ecranul este fixat cu ajutorul oțelului inoxidabil, iar acest ceas unic nu e chiar un smartwatch, dar e atractiv că unul. De aici îl puteți cumpăra.

Un ceas care combină LED-ul și lemnul face senzație În Asia

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×