Huawei Ascend Sx, noul flagship al companiei ce va combina design-ul seriei P cu caracteristicile hardware ale seriei D

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.273 ori
<b>Huawei Ascend Sx, noul flagship al companiei ce va combina design-ul seriei P cu caracteristicile hardware ale seriei D</b>Deși cei de la Huawei nu au reușit să își atingă țelul propus în 2013, și anume livrarea a peste 60 milioane de smartphone-uri, aceștia au terminat anul destul de bine. Datorită celor 52 milioane de terminale vândute, Huawei a ocupat locul 3...

Deși cei de la Huawei nu au reușit să își atingă țelul propus în 2013, și anume livrarea a peste 60 milioane de smartphone-uri, aceștia au terminat anul destul de bine. Datorită celor 52 milioane de terminale vândute, Huawei a ocupat locul 3 la nivel global, din punct de vedere al vânzărilor realizate.

De asemenea, anul 2013 a fost caracterizat și de smartphone-ul Huawei Ascend P6, acesta fiind unul dintre cele mai vândute terminale Android. Cu toate acestea, există ceva care lipsește din portofoliul celor de la Huawei, un device de tot, atât din punct de vedere al design-ul, cât și din punct de vedere al caracteristicilor hardware.

Potrivit unor zvonuri venite din China, cei de la Huawei planuiesc ca în acest an să lanseze seria S, serie ce va combina un design similar cu cel întâlnit pe Ascend P6 și dotările hardware pe care le-am văzut la terminalele din seria D.

Huawei Ascend Sx, noul flagship al companiei va măsura doar 6.9 mm în grosime și va dispune de noul procesor pe 64 biti fabricat in-house, 3 GB RAM, 16 GB memorie internă și un display cu rezoluție 2560x1440 pixeli. Ascend Sx va mai integra o cameră foto de 16 megapixeli și o baterie de 3000 mAh. Prețul acestui device va fi în jur de 610 EUR.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×