Iată primele specificații ale tabletei cu Firefox OS: un device quad core cu ecran de 10 inch

Autor:  | Publicat în:  Firefox 819 ori
<b>Iată primele specificații ale tabletei cu Firefox OS: un device quad core cu ecran de 10 inch</b>La CES 2014 Mozilla a anunțat planuri pentru dezvoltarea unei versiuni speciale de Firefox OS pentru tablete, cu aportul dezvoltatorilor. Acum au apărut și primele specificații ale unei tablete cu acest OS la bord. &nbsp; Bănuiesc că acesta este un...

La CES 2014 Mozilla a anunțat planuri pentru dezvoltarea unei versiuni speciale de Firefox OS pentru tablete, cu aportul dezvoltatorilor. Acum au apărut și primele specificații ale unei tablete cu acest OS la bord.

Bănuiesc că acesta este un device de referință, un prim prototip care va inspira următoarele modele. Pe numele său InFocus New Tab F1, acest device vine cu WiFi, 2 GB RAM DDR3 și un procesor quad core Corex A7 la 1 GHz. Terminalul integrează și un GPU PowerVR SGX544MP2, 16 GB memorie internă și folosește un display IPS de 10 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

Tableta integrează o cameră de 5 megapixeli în spate și una frontală de 2 megapixeli, iar dotările sale mai includ și slot microSD, port microUSB, GPS, Bluetooth și giroscop. Bateria este o unitate de 7000 mAh, iar terminalul măsoară 9.7 mm în grosime. De vreme ce firme ca ZTE și LG au produs deja telefoane cu Firefox OS mă aștept să vedem și tablete de la aceste companii cu noul OS la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×