Un nou brevet Apple oferă indicii cu privire la o curea de Apple Watch ce poate avea şi rol de display

590 ori
<b>Un nou brevet Apple oferă indicii cu privire la o curea de Apple Watch ce poate avea şi rol de display</b>Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri a publicat peste 200 de cereri de brevet de la Apple recent şi din uriaşa listă se remarcă totuşi o tehnologie ce are legătură cu Apple Watch. E vorba despre un display integrat &icirc;ntr-un material textil...

Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri a publicat peste 200 de cereri de brevet de la Apple recent şi din uriaşa listă se remarcă totuşi o tehnologie ce are legătură cu Apple Watch. E vorba despre un display integrat într-un material textil ce poate fi aplicat unei curele de smartwatch.

Materialul special va include fibre magnetice şi conductoare, dar şi fibre care se iluminează şi pot îndeplini rolul unui afişaj. Astfel, ne vom putea uita la cureaua ceasului pentru a vedea notificări sau mesaje spre exemplu. Documentele menţionează ţesături speciale, în care se întrepătrund firele textile cu cele din polimer, metal sau chiar sticlă.

Un nou brevet Apple oferă indicii cu privire la o curea de Apple Watch ce poate avea şi rol de display

O tubulatură din plastic cu iluminare la interior este la rândul său luată în calcul. Display-urile integrate în ţesătura aduc din nou în discuţie un tip de produs purtabil de care nu prea se mai vorbeşte în ultima vreme: hainele smart. Noua curea de Apple Watch ar putea folosi un sistem cu consum redus de energie pentru a afişa oră, fără a fi nevoie să activaţi ceasul.

Sau printr-o schimbare de culoare am putea vedea dacă suntem aproape de ţinta de fitness pe ziua respectivă. Documentele mai prezintă şi menţiuni ale utilizării curelei drept cablu de conexiune la un alt terminal Apple.

Un nou brevet Apple oferă indicii cu privire la o curea de Apple Watch ce poate avea şi rol de display

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×