Un nou brevet Apple pare să indice integrarea lui Touch ID direct în panoul frontal, fără un buton Home asociat

1.025 ori
<b>Un nou brevet Apple pare să indice integrarea lui Touch ID direct în panoul frontal, fără un buton Home asociat</b>Dăm astăzi peste o nouă aplicație de brevet completată de către Apple - una ce face referire la o invenție unde scanner-ul de amprente Touch ID va fi implementat direct în ecran, o veste nu tocmai nouă. Despre această posibilitate am mai auzit anterior,

Un nou brevet al celor de la Apple, care a văzut lumina zilei azi pare să facă referire la un scanner de amprente Touch ID, care nu trebuie neapărat integrat în butonul Home. Tehnologia ar avea provenienţa de la AuthenTec şi ar putea aduce scanarea de amprente pe viitoare modele iPhone şi iPad direct apăsând pe ecran.

Brevet Apple Touch ID

Zvonurile legate despre modelul iPhone aniversar de la anul plasaseră un astfel de mecanism de autentificare pe acel device, aliniindu-se cu acest brevet. Spre deosebire de brevetul asociat acelor "AirPods", căşti wireless EarPods, aici nu avem o companie proxi care să mascheze pe Apple, ci e o proprietate intelectuală a firmei din Cupertino.

Brevet Apple Touch ID

AuthenTec au fost cumpăraţi de Apple în august 2012 contra sumei de 356 de milioane de dolari, iar o parte din tehnologia lor a fost folosită pentru a crea Touch ID, dar pana acum depinzand de un buton fizic. Ediţia 2017 de iPhone ar urma să aibă scannerul de amprente integrat în ecran şi nu orice ecran ci posibil chiar un panou OLED, deci lucrurile vor fi mai complicate în producţie.

Mai mult decât atât, sub acelaşi panou frontal din sticlă se vor afla şi camera frontală şi difuzorul, aparent. Oare are rost ca Apple sa se agite atât cu o astfel de autentificare, sau sa treaca direct la scanare de iris?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×