Un nou Smart Watch Sony este pe cale să fie anunțat!

1.453 ori
<b>Un nou Smart Watch Sony este pe cale să fie anunțat!</b>De curând, SonyXperia a postat pe twitter o imagine, conform căreia 1 utilizator de smartphone din 3 preferă să utilizeze un ceas inteligent împreuna cu telefonul. &nbsp; în această postare apare ca și tag MAE (Mobile Asia Expo), ce indică o...

De curând, SonyXperia a postat pe twitter o imagine, conform căreia 1 utilizator de smartphone din 3 preferă să utilizeze un ceas inteligent împreuna cu telefonul.

în această postare apare ca și tag MAE (Mobile Asia Expo), ce indică o nouă lansare în materie de smart watch săptămâna următoare, miercuri, când Sony desfășoară o prezentare în cadrul MAE.

Acest nou smart watch pare a veni pentru a-i ține "companie" viitorului super phablet, ce se zvonește a se lansa la începutul lunii iulie.

Sony și-a încercat deja norocul cu ceasurile inteligente și fanii nu au avut o reacție negativă la adresa produsului. Mai jos puteți admira actualul model Sony, ce se poate achiziționa la un preț de aproximativ 100 de dolari (nu sunt sigur de disponibilitatea ceasului în România).

Un nou Smart Watch Sony este pe cale să fie anunțat!

Dacă Sony aduce noul ceas la un preț rezonabil și dacă îi va oferi calități și funcții care să îi aducă un plus în fața celebrului Pebble, cred că produsul va avea succes.

Aceste ceasuri mi se par destul de interesante deoarece îți oferă posibilitatea de a vedea notificări în timp real de pe smartphone. De multe ori, când primesc o notificare sau un mesaj, ajung să uit să las telefonul și astfel pierd timp prețios navigând prin diverse meniuri și aplicații.

în concluzie, consider un smart watch folositor, dar numai dacă este oferit la un preț cinstit. însă, mi-e teamă că tot mai multe mari companii vor începe a produce astfel de ceasuri, rezultatul final fiind derutarea cumpărătorului.

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×