CEO-ul Apple Tim Cook mizează pachetul propriu de acțiuni pe viitorul Apple; Riscă să piardă 40% din avere!

1.094 ori
<b>CEO-ul Apple Tim Cook mizează pachetul propriu de acțiuni pe viitorul Apple; Riscă să piardă 40% din avere!</b>Numai investitor Apple să nu fii în aceste zile sau mai bine zis în ultimul an, de vreme ce în ultimele 365 de zile compania din Cupertino a pierdut 41% din valoarea acțiunilor sale. Tim Cook, CEO Apple este expus la aceste pierderi, după cum...

Numai investitor Apple să nu fii în aceste zile sau mai bine zis în ultimul an, de vreme ce în ultimele 365 de zile compania din Cupertino a pierdut 41% din valoarea acțiunilor sale. Tim Cook, CEO Apple este expus la aceste pierderi, după cum aflați din rândurile următoare.

Comitetul de conducere Apple a schimbat pachetul de plăți pentru CEO, astfel încât să fie în interesul oficialului ca firma să meargă mai bine. Despre ce e vorba? Dacă acțiunile Apple cresc la un nivel foarte bun în următorii 8 ani Cook va putea să păstreze toate cele 1 milion de acțiuni pe care Apple i le-a promis în 2011.

Reversul medaliei este că dacă acțiunile Apple au o cădere însemnată, sub valoarea pieței, atunci Cook ar putea pierde 40% din valoarea acestor acțiuni. Atunci când Apple i-a promis cele 1 milion de acțiuni lui Cook, ele ar fi valorat 376 de milioane de dolari, iar în toamna anului trecut ele au ajuns la 705 milioane de dolari valoare.

Acum același pachet este echivalent cu 413 milioane. Tim Cook susține decizia și își joacă sutele de milioane în viitorul Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×