Un nou smartphone Xiaomi apare pe firmament, cu numele de cod Altun şi posibil cu un CPU produs de Xiaomi la bord

1.545 ori
<b>Un nou smartphone Xiaomi apare pe firmament, cu numele de cod Altun şi posibil cu un CPU produs de Xiaomi la bord</b>Pe web apar astăzi informații interesante despre un nou produs marca Xiaomi ce poartă numele de cod Altun și care ar putea sosi la bord cu un procesor produs in-house. Printre dotările dispozitivului de față avem

Se zvoneşte de ceva vreme faptul că cei de la Xiaomi vor urma exemplul Huawei și LG, urmând să dezvolte un procesor propriu ce va fi inclus pe viitoare terminale mobile. Un astfel de device ar fi deja gata să debuteze şi a apărut în această săptămână, sub numele de cod Altun.

Pe lângă seria Redmi, care s-a dovedit profilică în ultimii ani, cu 110 milioane de modele vândute global, Xiaomi pregăteşte încă 5 smartphone-uri pentru a doua jumătate a acestui an. Ele sunt cunoscute sub numele de cod MarkW, Capricorn, Mi Pro şi apoi vin şi Mi 5S şi Mi Note 2. Cvintetului i se alătură azi şi Altun, un nume de cod pentru un device apărut în GeekBench cu dotări entry level.

Teoretic el va ajunge în seria Redmi, dacă nu cumva Xiaomi porneşte o nouă gamă de produse. În mod interesant, GeekBench nu listează numele procesorului pentru acest handset, deşi de obicei o face pentru orice telefon. E foarte posibil să vedem un chipset in house aici, iar testul benchmark menţionează o unitate octa core tactata la 1.4 GHz.

Telefonul aduce şi 2 GB RAM, Android 6.0 Marshmallow şi ar urma să coste în jur de 100 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×