Wear OS primeşte o actualizare importantă, care îi aduce "Tiles", widget-uri informative

844 ori
<b>Wear OS primeşte o actualizare importantă, care îi aduce "Tiles", widget-uri informative</b>Chiar dacă Wear OS este sub Apple WatchOS ca funcţionalitate şi interfaţă, platforma Google pentru ceasuri inteligente continuă să evolueze. În ultimele ore a primit o actualizare importantă, care îi aduce un set de "Tiles".

Chiar dacă Wear OS este sub Apple WatchOS ca funcţionalitate şi interfaţă, platforma Google pentru ceasuri inteligente continuă să evolueze. În ultimele ore a primit o actualizare importantă, care îi aduce un set de "Tiles". Wear OS îşi începea existenţa în 2014, sub numele de Android Wear şi a trecut prin câteva schimbări de concept şi UI până acum. 

Wear OS

A avut parte şi de un rebranding, iar acum prin Tiles primeşte un soi de widget-uri acționabile cu informaţii esenţiale. Aceste widgeturi pe cadranul ceasului oferă acces la informaţiile şi datele pe care le verificaţi cel mai des. Printre ele se numără ţintele de fitness, predicţiile meteo, pulsul, următorul eveniment din calendar, ştirile zilei şi timerul.

Tiles sunt accesibile făcând swipe în stânga pe Watch Face-ul principal, homescreen-ul ceasului dacă vreţi. Se pot aranja în funcţie de preferinţă ţinând apăsat lung pe ecran sau prin drag and drop în aplicaţia Wear OS de pe telefon. Google afirmă că aceste Tiles sunt doar începutul şi va mai adaugă şi altele pe viitor.

Pe parcursul următoarei luni Tiles vor ajunge pe toate ceasurile cu Wear OS, dar disponibilitate lor depinde de ţară, device şi chiar telefonul la care conectati purtabilele. Vom vedea o prezentare completă săptămâna viitoare la Google I/O 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×