Huawei ar avea în dezvoltare și smartwatch-uri ce adoptă platforma Harmony OS

Autor:  | Publicat în:  Huawei 496 ori
<b>Huawei ar avea în dezvoltare și smartwatch-uri ce adoptă platforma Harmony OS</b>În ultima săptămână s-au întâmplat lucruri cu adevărat interesante pe piața tech, acolo unde Huawei a anunțat lansarea lui Harmony OS - un sistem de operare propriu creat pentru a rula pe device-uri variate, de la PC-uri, tablete

În ultima săptămână s-au întâmplat lucruri cu adevărat interesante pe piața tech, acolo unde Huawei a anunțat lansarea lui Harmony OS - un sistem de operare propriu creat pentru a rula pe device-uri variate, de la PC-uri, tablete, telefoane și până la ceasuri sau televizoare. La scurt timp de la debut am asistat la debutul unui prim terminal cu acest OS și anume televizorul Honor Vision despre care v-am vorbit aici.

Aveam să aflăm pe seama unui zvon și faptul că o variantă Honor a lui Huawei Mate 30 Lite ar putea fi primul telefon cu Harmony OS, iar astăzi descoperim detalii și despre un prim smartwatch. Aparent, firma chineză dorește implementarea acestui sistem de operare și în zona smartwatch-urilor, asta după ce în trecut a folosit Google Wear OS pe purtabile sau varianta Lite OS pe unele modele.

Tot legat de segmentul ceasurilor inteligente, descoperim că și Oppo are în plan să lanseze asemenea dispozitive pe piață după cum a afirmat recent chiar vice-președintele companiei chineze și anume Shen Yiren. Primul ceas smart Oppo ar urma să adopte un ecran dreptunghiular pentru afișarea mai multor informații aparent. Tot anul viitor chinezii vor lansa și o pereche de căști wireless cu sistem de anulare a zgomotului de fundal. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×