Coreea de Sud are deja 260.000 de abonaţi la serviciile 5G

778 ori
<b>Coreea de Sud are deja 260.000 de abonaţi la serviciile 5G</b>Coreea de Sud este prima ţară din lume în care au fost lansate servicii 5G la nivel comercial. Asta s-a întâmplat în primele zile din luna aprilie, iar serviciul a avut un succes fulminant local, ajungând la peste 260.000 de abonaţi deja

Coreea de Sud este prima ţară din lume în care au fost lansate servicii 5G la nivel comercial. Asta s-a întâmplat în primele zile din luna aprilie, iar serviciul a avut un succes fulminant local, ajungând la peste 260.000 de abonaţi deja. Avem detalii despre evoluţia sa.

Dintre cei 3 operatori mari ai ţării, Korea Telekom (KT) are grosul abonaţilor, 100.000 la număr, în vreme ce SK Telecom şi LG Uplus au restul, deşi nu au dorit să facă publice cifrele exacte. Nu e totul chiar roz, pentru că ar fi fost ceva probleme de conectivitate pentru Samsung Galaxy S10 5G, semnalate în toate cele 3 reţele sud coreene.

Anumiţi utilizatori se plângeau că nu se pot conecta la reţelele 4G şi asta nici măcar după un restart. Samsung a oferit o actualizare software pe 6 aprilie, dar problemele au persistat, iar vina a picat pe operatori. Samsung Galaxy S10 5G este primul telefon 5G din această ţară.

Conform autorităţilor locale, Coreea de Sud se laudă cu peste 54.000 de staţii bază 5G, care ar trebui să ofere o acoperire solidă pentru început. Acoperirea 5G este limitată totuşi în zone ale capitalei Seoul. Şi în SUA au avut loc teste în anumite oraşe mari, în special prin operatorul Verizon şi aşteptăm ca şi acolo să fie pornite comercial serviciile 5G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×