Xiaomi Amazfit Verge 2 este un nou smartwatch cu senzor EKG și suport eSIM; Are și o variantă Avengers

2.116 ori
<b>Xiaomi Amazfit Verge 2 este un nou smartwatch cu senzor EKG și suport eSIM; Are și o variantă Avengers</b>Printre numeroasele sub-branduri ale celor de la Xiaomi avem și "Huami", departament care astăzi introduce pe piață un nou smartwatch intitulat Xiaomi Amazfit Verge 2. Acesta se remarcă prin câteva funcții high-end

Printre numeroasele sub-branduri ale celor de la Xiaomi avem și "Huami", departament care astăzi introduce pe piață un nou smartwatch intitulat Xiaomi Amazfit Verge 2. Acesta se remarcă prin câteva funcții high-end pe care le aduce la bord și pe care le descoperim împreună în continuare. 

Xiaomi Amazfit Verge 2

În primul și în primul rând aflați că acest smartwatch beneficiază de senzor EKG, aceeași funcționalitate pusă la dispoziție și de către Apple Watch Series 4, dar desigur într-un pachet mai accesibil. Se oferă de asemenea și suport eSIM și conectivitate 4G LTE, astfel că ceasul de față poate funcționa independent de telefon care poate fi lăsat acasă pe timpul sesiunilor de jogging fără probleme.

Xiaomi Amazfit Verge 2

Amazfit Verge 2 are ecran AMOLED de 1.39 inch cu rezoluție de 454 x 45 pixeli + protecție Gorilla Glass 3, procesor quad-core Snapdragon Wear 2500 de 1.1 GHz, 512 MB RAM și 4 GB de stocare flash. Avem și NFC, Wi-Fi b/gn, A-GPS, Bluetooth 4.2 și o baterie de 420 mAh care potrivit detaliilor dezvăluite de către producător, oferă până la 2 zile autonomie. 

Xiaomi Amazfit Verge 2

Nu lipsește nici senzorul de puls, certificarea IP68 și ceasul este compatibil cu telefoane Android și iOS. Prețurile le aveți mai jos și aflați că există o ediție specială Avengers limitată la 5000 unități, dar și un model Verge 2 Lite cu ecran de 1.3 inch, senzor de puls, baterie de 390 mAh și fără Wi-Fi la bord, totul la 63 euro.

  • Verge 2 (standard): 130 euro
  • Verge 2 (EKG): 165 euro
  • Verge 2 (Avengers): 190 euro
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×