Sony ia în calcul dezvoltarea unui smartphone cu 6 camere foto în spate; Iată ce știm despre device

1.031 ori
<b>Sony ia în calcul dezvoltarea unui smartphone cu 6 camere foto în spate; Iată ce știm despre device</b>Sony nu pare gata să înveţe din greşelile HMD cu Nokia 9 Pureview şi ar pregăti un telefon cu 6 camere la bord. Conform unei surse care se recomandă ca Max J şi are o reputaţie bună la leak-uri (legate de Samsung totuşi)

Sony nu pare gata să înveţe din greşelile HMD cu Nokia 9 Pureview şi ar pregăti un telefon cu 6 camere la bord. Conform unei surse care se recomandă ca Max J şi are o reputaţie bună la leak-uri (legate de Samsung totuşi), Sony ar dezvolta un smartphone Xperia cu jumătate de duzină de camere.

Încă nu e clar ce fel de aranjament va fi adoptat şi sper să nu arate precum cel de mai sus. Telefonul respectiv ar avea şi 2 camere în faţă, pe lângă cele 6 din spate, pentru un total de 8 camere. Sursele mai afirmă că vom vedea o cameră telephoto la bord, una ultra wide şi una Time of Flight. Alte două ar putea fi monocrome, pentru captura mai bună de detalii în scene low light, iar a şasea cameră este cea principală, cu rezoluţie ridicată, probabil de 48 MP.

Sony se află în stadiul incipient al dezvoltării, deci produsul rezultat nu va sosi probabil la IFA 2019 şi poate nici la CES 2020. Ecranul 21:9 de pe Xperia 1 a arătat că Sony nu se teme să experimenteze, dar la camere nu s-au mai arătat îndrăzneţi de ceva vreme. Ce e drept nu am testat încă Xperia 1, deci poate că voi fi surprins.

Sperăm ca Sony să umble şi la viteza de procesare a pozelor şi mai ales la interfaţa camerei, unde Nokia 9 Pureview a sughiţat rău de tot şi a fost extrem de lent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×