Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Pro vor sosi cu baterii de 4170 mAh, asta în ciuda diferențelor de diagonală

1.003 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Pro vor sosi cu baterii de 4170 mAh, asta în ciuda diferențelor de diagonală</b>Veștile rele continuă să apară pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 10 Pro și au tot de-a face cu bateria. Anterior aflam că în realitate acest phablet nu va oferi încărcare rapidă la 45W precum se vehicula anterior

Veștile rele continuă să apară pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 10 Pro și au tot de-a face cu bateria. Anterior aflam că în realitate acest phablet nu va oferi încărcare rapidă la 45W precum se vehicula anterior, ci la 25W, iar acum descoperim că nici bateria nu va avea o capacitate de 4500 mAh cum spuneau unele surse în urmă cu doar câteva săptămâni.

Apar informații cu privire la faptul câ atât Note 10 (SM-N975), cât șiNote 10 Pro (SM-N976) vor oferi o baterie identică de 4170 mAh la interior, asta în ciuda diferențelor de diagonală. Știm că modelul standard are un ecran de 6.3 - 6.4 inch, în vreme ce pentru versiunea Pro este rezervat un ecran mai mare a cărui diagonală ajunge la 6.75 inch. 

Ce-i drept diferențele de diagonală nu sunt chiar atât de uriașe, dar cu toate acestea autonomia variantei Pro va fi mai mică - un lucru pe care potențialii cumpărători trebuie să îl ia în calcul. Raportul de astăzi mai scoate la iveală și existența a alte două variante de Note 10 și anume SM-N970, respectiv SM-N971 - cu posibilitatea de a fi numele variantelor 5G sau poate asociate lui Note 10e.

Din randările recent sosite online am aflat că Note 10 și Note 10 Pro vor renunța la jack-ul audio 3.5 mm, dar și la butonul fizic Bixby din lateral. Vor avea 3 sau 4 camere foto în spate, dispuse de această dată vertical în colțul din stânga. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×