Apple Pay poate fi activat acum direct din aplicaţia Orange Money

901 ori
<b>Apple Pay poate fi activat acum direct din aplicaţia Orange Money</b>Orange România a anunţat o evoluţie a modului de utilizare a serviciului sau financiar/ de plăţi, Orange Money. Astfel, operatorul oferă acum o nouă opţiune de activare a serviciului Apple Pay direct din aplicaţia mobilă Orange Money.

Orange România a anunţat o evoluţie a modului de utilizare a serviciului sau financiar/ de plăţi, Orange Money. Astfel, operatorul oferă acum o nouă opţiune de activare a serviciului Apple Pay direct din aplicaţia mobilă Orange Money.

Apple Pay venea în România la început de vară 2019 şi a primit de atunci suport pentru tot mai multe bănci şi servicii de plăţi. Cea mai nouă versiune de aplicaţie Orange Money le permite utilizatorilor iOS să adauge Apple Pay ca modalitate de plată pentru cardurile de debit Orange Money. Asta se poate face pe iPhone (de la iPhone 6 în sus) şi orice Apple Watch, fără a fi nevoie de introducerea manuală a numărului de card sau dăţii de expirare.

Apple Pay poate fi activat acum direct din aplicaţia Orange Money

Abonaţii Orange persoane fizice pot deschide atât contul, cât şi cardul de debit Visa Classic sau Platinum direct din aplicaţia Orange Money. Cardul virtual se poate folosi instant pentru plăţi pe Internet sau plăţi NFC, atât pe telefoanele Apple, cât şi cele cu Android, plus ceasuri inteligente Apple, Fitbit şi Garmin. Prin Orange Money puteţi achita facturi Orange sau facturi la peste 70 de companii de utilităţi.

Se pot face şi transferuri instant de bani cu ajutorul numărului de telefon sau cu ajutorul IBAN-urilor în lei din România. Mai puteţi alimenta şi contul prin cardurile bancare salvate în aplicaţie şi încarcă cartele Orange PrePay. În acest moment în Orange Money 95% din plăţi sunt realizate contactless, iar 50% sunt mobile NFC, cu ajutorul ceasurilor şi telefoanelor. Am testat şi noi Orange Money cu ceva vreme în urmă şi găsiţi impresii aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×