Xiaomi Mijia Pro ar putea fi următoarea ta trotinetă electrică; Are 45 km autonomie și se livrează din depozit european

1.665 ori
<b>Xiaomi Mijia Pro ar putea fi următoarea ta trotinetă electrică; Are 45 km autonomie și se livrează din depozit european</b>În segmentul de vehicule electrice este clar faptul că trotinetele fac legea, printre acestea numărându-se și multe modele produse de către Xiaomi. Cea mai populară este Mijia Pro, o trotinetă cu propulsie electrică

În segmentul de vehicule electrice este clar faptul că trotinetele fac legea, printre acestea numărându-se și multe modele produse de către Xiaomi. Cea mai populară este Mijia Pro, o trotinetă cu propulsie electrică pe care în aceste zile retailerul chinez TomTop.com o vinde la un preț special. Mai presus de atât, aflați că și livrarea se face rapid, fără extra taxe, direct din depozitul european aflat în Germania.

Xiaomi Mijia Pro

Ca specificații, trotineta de față dispune de un motor 300W, roți de 8.5 inch și de o baterie de 474Wh. Vine cu iluminare LED față-spate pentru a fi în deplină siguranță pe timpul nopții în trafic și aduce un sistem de frânare dual, cu frână E-ABS pentru roata față, respectiv frână pe disc pentru roata din spate.

Xiaomi Mijia Pro

Xiaomi Mijia Pro adoptă un corp din aliaj de aluminiu cu greutate de 14.2 kg și suportă pasageri cu greutate de până la 100 kg. Vine cu certificare IP54 pentru rezistență la apă și are numeroase soluții de siguranță pentru a se evita supraîncărcarea. Cât despre capabilitățile sale, aflați că această trotinetă atinge o viteză maximă de 25 km/h în modul S, 20 km/h în modul D, respectiv 15 km/h în modul ECO.

Xiaomi Mijia Pro

Dacă optați pentru deplasarea în mod ECO veți obține o autonomie de până la 45 km. Prețul trotinetei este de 446.38 euro și se va livra în maxim 5 zile lucrătoare la voi. Aflați că TomTop vine în această perioadă cu mai multe oferte speciale în cadrul campaniilor "Overseas Warehouse Sale" și "Autumn Sale". 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×