Acer lansează un all in one PC cu preţ accesibil, sub numele de Aspire C; Pornește de la 449 dolari!

1.202 ori
<b>Acer lansează un all in one PC cu preţ accesibil, sub numele de Aspire C; Pornește de la 449 dolari!</b>Cei de la Acer anunță astăzi lansarea unui PC de tip all-in-one cu preț accesibil și design deloc rău, model numit Aspire C care sosește în două variante diferite. Avem o versiune cu display de 21.5 inch, cât și una cu panou ceva mai generos ce măsoară

Acer a lansat o serie de modele All in One PC accesibile în State, sub denumirea de Aspire C. E vorba despre o unitate de 21.5 inch şi una de 23.8 inch, prima costând doar 449 dolari şi a doua 699 dolari.

Acer Aspire C

Punctul forte aici îl reprezintă designul, amintind puţin de un smart TV high end şi având şi muchii foarte înguste. Rezoluţia este Full HD, iar modelul mai mic de Acer Aspire C aduce un procesor Intel Celeron J3160 de 1.6 GHz, plus 4 GB RAM, iar cel mai mare se bazează pe un chipset Intel Core i3 de 2.3 GHz şi 8 GB RAM. Stocarea este de 500 GB pe prima variantă şi 1 TB pe a doua.

De remarcat că noile produse rulează Windows 10 Home, varianta de 21.5 inch aduce SDRAM DDR3L, iar cea de 23 inch SDRAM DDR4. Pe partea de conectivitate avem Ethernet, WiFi ac, 2 porturi USB 3.0, 2 porturi USB 2.0 şi intrare şi ieşire audio. Ecranul este un TFT LCD cu iluminare LED şi nu este de tip touch, în cazul în care vă întrebaţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×