LG G6 apare într-o nouă imagine; vedem telefonul din lateral și locația slotului SIM

2.295 ori
<b>LG G6 apare într-o nouă imagine; vedem telefonul din lateral și locația slotului SIM</b>Ultimele 24 ore au fost marcate de leak-uri cu adevărat hot în mediul online, cu Samsung Galaxy S8 dezvăluit într-o primă fotografie reală și acum cu o nouă imagine ce ni-l prezintă pe LG G6. Vedem telefonul din partea laterală de această dată și

După leak-ul de aseară cu Samsung Galaxy S8 iată că acum vedem și o nouă imagine cu LG G6, terminal flagship care potrivit ultimelor zvonuri nu va sosi cu procesor Snapdragon 835 și asta pentru că Sammy a rezervat întreaga producție inițială. Pornind cu un dezavantaj din start în fața rivalului sud-coreean, LG G6 va trebui să atragă atenția publicului printr-un preț mai bun și poate printr-o lansare comercială mai timpurie.

Noua imagine pe care o puteți vedea mai sus ne oferă încă o dată o privire asupra panoului frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului, iar acum și partea laterală dreapta unde remarcăm slot-ul pentru cartela SIM și probabil cardul microSD. De această dată vom avea o carcasă uni-body cu ramă metalică și spate din sticlă - materiale ce nu vor fi criticate de către consumatori ca în cazul lui LG G5 unde metalul nu prea era metal..

După cum am aflat în numeroase rânduri, LG G6 va oferi un display de 5.7 inch cu rezoluție de 2880 x 1440 pixeli și aspect ratio de 18:9. De asemenea, vom primi o cameră foto duală, scanner de amprente, 4 sau 6 GB memorie RAM și cel mai sigur un procesor SD821. Telefonul se lansează oficial pe data de 26 februarie în Barcelona, moment în care vom afla detaliile complete și poate prețul de comercializare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×