Noul Amazon Echo echipat cu touchscreen se afișează într-o randare cu iz oficial via @evleaks

1.101 ori
<b>Noul Amazon Echo echipat cu touchscreen se afișează într-o randare cu iz oficial via @evleaks</b>Evan Blass face o pauză de la imaginile cu telefoane pe care ni le tot prezintă și astăzi vine cu un leak pentru noul Amazon Echo, device care acum va fi echipat cu display tactil. La prima vedere parcă avem de-a face cu un soi de tabletă pentru noptieră

Din câte aflăm astăzi, se pare că cei de la Amazon lucrează la un nou device smart echipat cu asistentul vocal Amazon Alexa, produs ce va fi cunoscut drept Echo 2 cel mai probabil. Acesta apare acum într-o primă randare cu iz oficial ce sosește pe Twitter via @evleaks. 

La prima vedere nu putem să nu ne gândim la acele tablete de noptieră marca Sony (ex: Sony HIDC10) care ne ajutau la realizarea de programări sau alarme, dar care serveau și pe post de sisteme de infotainment având parte de conectivitate Wi-Fi și de un magazin dedicat de aplicații. Se puteau urmări și clipuri, reda melodii, dar și realiza alte task-uri - singura lipsă fiind un asistent vocal.

Ei bine, produsul Amazon va integra și un asemenea asistent vocal care va simplifica interacțiunea cu produsul. Cel mai probabil vom primi numeroase microfoane la bordul acestuia și rolul ecranului integrat este unul bine gândit. Să presupunem că ne apucăm de gătit și îi dăm lui Alexa sarcina de a ne ghida după o rețetă sau chiar deschide un tutorial video, totul doar prin interacțiune via comenzi vocale.

Așteptăm debutul acestui Echo 2 și ținând cont de faptul că actuala generație costă 179.99 dolari, atunci el ar urma să fie vândut pentru cel puțin 249.99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×