Amazon Alexa primeşte suport pentru şoptit, tonalitate variată, dar şi înjurături acoperite cu "bip"

1.091 ori
<b>Amazon Alexa primeşte suport pentru şoptit, tonalitate variată, dar şi înjurături acoperite cu "bip"</b>Asistentul virtual Amazon Alexa primește astăzi o actualizare destul de majoră am spune, pachetul software oferind suport pentru șoptit, pentru tonalitate variată, dar și pentru înjurături acoperite de 'bip'. Aceste noutăți au rolul de a contribui la

În evoluţia asistenţilor virtuali spre umanizare vom vedea şi câteva actualizări insolite, precum cea primită recent de Amazon Alexa. Celebrul asistent popularizat printre altele de serialul Mr. Robot poate acum să şoptească, dar şi să... înjure. E drept că înjurăturile vor fi acoperite cu un "bip".

Echipa din spatele lui Alexa a lucrat la modificări la nivel de "Speech Synthesis Markup Language" pentru pieţele din SUA, Marea Britanie şi Germania. În noua versiune, Alexa va fi capabilă să şoptească, să cenzureze înjurături, să îşi schimbe volumul sau tonalitatea, dar şi frecvenţa vorbirii. Dezvoltatorii ar putea programa Alexa să şoptească parolele încât să nu le audă toată lumea spre exemplu.

Sau ar putea să lase spaţii în vorbire la jocurile de cultură generală sau quiz-uri. Ne imaginăm şi schimbări de voce atunci când asistentul ar putea pe viitor să citească poveşti de adormit celor mici. Platforma software din spatele Alexa a fost recent deschisă către dezvoltatori, care pot adăuga noi funcţii şi îmbunătăţiri la nivel de cod. Pe viitor Alexa va suna mai puţin ca un robot şi mai mult ca un om.

Un început ar fi accentuarea unor cuvinte şi schimbarea inflexiunilor când e cazul. Mingea e acum în terenul celor de la Google, Apple şi Microsoft, care vor trebui să răspundă acestei actualizări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×