Amazon vine pe piață cu un nou e-reader; se numește Oasis și măsoară doar 3.4 mm în cel mai subțire punct al său

990 ori
<b>Amazon vine pe piață cu un nou e-reader; se numește Oasis și măsoară doar 3.4 mm în cel mai subțire punct al său</b>Celebrul retailer Amazon ne ia prin surprindere astăzi odată cu lansarea unui nou e-book reader pe o piață în care nici tabletele nu mai au parte de vânzări impresionante. Amazon Oasis vine cu 4 GB memorie și cu un display e-ink de 6 inch ce este vizibil

Într-o perioadă în care nici măcar tabletele nu se mai vând atât de bine, iată că cei de la Amazon decid să vină pe piață cu un nou terminal de tip e-reader - produs pe care gigantul îl denumește Oasis. Avem în față un e-book reader ce cântărește 130 grame și a cărui grosime este de doar 3.4 mm în cel mai subțire punct al său.

Partea ceva mai groasă de pe dispozitiv are și rolul unui mâner să spunem, oferind un grip mai bun la răsfoitul printre paginile digitale. Primim aici un display e-ink de 6 inch cu 10 LED-uri pentru o iluminare mai bună a conținului afișat, suport pentru gesturi touch, cât și butoane fizice pentru trecerea de la o pagină la alta.

Ni se oferă o densitate a pixelilor de 300 ppi, dar și tehnologia Anti-Glare ce promite o claritate de top a textului chiar și în plina bătaie a razelor de soare. Amazon Oasis sosește în variante Wi-Fi Only, respectiv Wi-Fi + 3G, prețul de pornire fiind totuși cam piperat - și anume 289.99 dolari ~ 1.150 lei.

Amazon dezvăluie că e-readerul Oasis ne va oferi o autonomie de până la 8 săptămâni (durată obținută în cazul unei utilizări de 30 minute pe zi, cu WiFi oprit și luminozitatea setată la nivelul 10). Avem la dispoziție și 4 GB memorie internă, iar încărcarea completă a dispozitivului se va realiza în aproximativ 3 ore. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×