Clona perfectă a lui iPhone 6 există; se numește DOOV L5 Pro și măsoară doar 6.5 mm în grosime

Autor:  | Publicat în:  Doov 1.473 ori
<b>Clona perfectă a lui iPhone 6 există; se numește DOOV L5 Pro și măsoară doar 6.5 mm în grosime</b>Nu de puține ori dăm peste device-uri ce copiază design-ul telefoanelor Apple, iar cel mai recent exemplu este noul smartphone al companiei chineze DOOV. Aceștia ne demonstrează astfel că există clona perfectă a lui iPhone 6, device proaspăt...

Nu de puține ori dăm peste device-uri ce copiază design-ul telefoanelor Apple, iar cel mai recent exemplu este noul smartphone al companiei chineze DOOV. Aceștia ne demonstrează astfel că există clona perfectă a lui iPhone 6, device proaspăt certificat de către TENAA, și numit DOOV L5 Pro.

Interesant este și faptul că producătorul chinez a reușit să aducă specificații destul de bune într-o carcasă uni-body cu grosime de doar 6.5 mm. Și asemănările nu se opresc doar aici, telefonul celor de la DOOV sosind și cu un buton home identic cu cel de pe iPhone, și probabil dotat cu scanner de amprente.

Remarcăm că DOOV L5 Pro aduce o carcasă cu ramă metalică, în timp ce pe spate se regăsește un panou din sticlă sau plastic glossy. Pe partea hardware regăsim un display AMOLED Full HD de 5.2 inch (1920 x 1080 pixeli), 2 GB memorie RAM, un procesor octa-core de 1.3 GHz și 16 GB memorie internă.

De asemenea, se află și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, conectivitate 4G LTE, și un port microUSB v2.0. DOOV L5 Pro vine la pachet cu o baterie de 2.500 mAh ce ar trebui să ofere o autonomie decentă. Rămâne să aflăm și prețul de comercializare al acestui device ce poate fi numit pe bună dreptate, copia perfectă a lui iPhone 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×