Apple angajează sute de ingineri pentru a pune Siri pe drumul cel bun (şi deştept)

645 ori
<b>Apple angajează sute de ingineri pentru a pune Siri pe drumul cel bun (şi deştept)</b>Descoperim astăzi faptul că gigantul american Apple are de gând să angajeze sute de ingineri noi pentru a duce asistentul virtual Siri la un nou nivel. Se dorește perfecționarea acestei soluții și de a oferi un upgrade la nivel de inteligență după

Apple nu mai suportă ca la fiecare comparaţie cu asistenţii virtuali rivali, Siri să iasă în pierdere. E drept faţă de Bixby nu iese, dar vine Bixby 2.0 şi se pot schimba lucrurile. Până atunci Alexa şi Google Assistant sunt clar superioare, iar Apple a început să ia măsuri. Compania din Cupertino angajează sute de ingineri pentru a face Siri mai inteligent.

Date legate de postări de joburi adunate de Thinknum indică faptul că numărul de joburi care conţin termenul "Siri" a crescut semnificativ în ultimele săptămâni. 161 de joburi erau postate doar pe 31 martie. Într-o singură lună termenul "Siri" a înregistrat un salt cu 24% în căutări. Încă din vara lui 2016 a accelerat creşterea numărului de joburi oferite în zona de AI şi asistent virtual Apple.

Apple nu prea a mulţumit lumea cu capacităţile lui Siri pe HomePod şi nici pe iPhone nu rupe norii. Gândiţi-vă numai la faptul că Alexa a fost deschisă spre dezvoltatori şi terţe părţi şi la ultima verificare ştia zeci de mii de comenzi şi acţiuni. Apple caută ingineri software, dar şi ingineri iOS în cadrul postărilor de joburi mai sus menţionate. Se caută şi experţi în machine learning şi procesarea de limbaj natural.

Alexa Skills şi Google Actions sunt modalităţile prin care Alexa şi Google Assistant învaţă noi acţiuni şi comenzi zilnic, iar Apple are nevoie de ceva similar, altfel rămâne în urmă. Culmea e că Siri e mai veche, fiind lansată în 2011, dar fără evoluţii mari în ultimii 2-3 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×