Fostul șef al departamentului AI & Search Google este angajat de Apple pentru a lucra la îmbunătățirea lui Siri

602 ori
<b>Fostul șef al departamentului AI & Search Google este angajat de Apple pentru a lucra la îmbunătățirea lui Siri</b>În eforturile de a îmbunătăți asistentul virtual Siri, cei de la Google sunt nevoiți să facă și ceva angajări după cum descoperim chiar astăzi. Suntem informați că gigantul din Cupertino l-a angajat chiar pe fostul director al departamentului

În cursul săptămânii trecute vă informam că cei de la Apple au început să angajeze sute de ingineri noi, asta cu scopul de a îmbunătăți asistentul vocal Siri și a-l aduce la același nivel cu soluțiile rivale Amazon Alexa, respectiv Google Assistant. Astăzi aflăm că unul dintre noii ingineri este și John Giannandrea, nimeni altul decât fostul șef al departamentului AI & Search din cadrul gigantului Google.

Vestea a fost confirmată la nivel oficial și suntem informați că demisia lui John Giannandrea a fost depusă chiar în urmă cu doar câteva zile, iar dacă ar fi să ne gândim la un motiv atunci acela ar fi clar al unui salariu mai motivant promis de către Apple. De acum înainte, John va conduce departamentul Machine Learning, urmând să răspundă direct CEO-ului Tim Cook - semn că este vorba despre o funcție de mare importanță.

Nu se știe cât de curând va fi actualizat Siri pentru a se duela de la egal la egal cu ceilalți asistenți vocali de pe piață, dar mă gândesc că odată cu lansarea noilor modele iPhone din toamnă vom avea update-uri și pentru Siri. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×