Apple va aduce noutăți pentru Siri în cadrul WWDC 2018; O nouă voce este pe listă

864 ori
<b>Apple va aduce noutăți pentru Siri în cadrul WWDC 2018; O nouă voce este pe listă</b>Cu pași repezi ne apropiem și de ediția din acest an a conferinței dezvoltatorilor WWDC Apple, show ce va aduce noutăți din zona software, inclusiv unele legate de asistentul vocal Siri. În așteptarea startului ce se dă pe data de 4 iunie descoperim

După cum probabil știți, în perioada 4 - 8 iunie va avea loc și conferința devoltatorilor Apple WWDC 2018, show unde gigantul din Cupertino va prezenta multe noutăți din zona software legate de iOS, watchOS, dar și macOS. Tot aici vom descoperi ce upgrade-uri vor fi implementate pentru asistentul vocal Siri, asistent care în ultimele zile a început să ofere indicii cu privire la noutățile ce ni se pregătesc.

Siri

La cererea mai multor detalii despre WWDC, asistentul vocal Siri afirmă că va primi o nouă voce, dar și o nouă "casă" cu textură mată - fiind o aluzie la o boxă mai accesibilă (comparativ cu Apple HomePod) ce ar putea fi lansată sub branding Beats la un preț de 199 dolari.

Siri

Așteptăm și alte modificări pentru această soluție, asta ținând cont de faptul că rivalii de la Google au dus Assistant la un nou nivel de curând odată cu prezentarea funcției Duplex despre care v-am vorbit și noi aici. Și Google Assistant a primit noi voci, una dintre acestea fiind a celebrului artist John Legend. Ne convingem pe data de 4 iunie cum stau lucrurile și cine știe poate asistăm și la debutul lui iPhone SE 2!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×