Apple ar urma să lanseze ochelari smart cu suport augmented reality în 2018, conform unor surse apropiate de companie

694 ori
<b>Apple ar urma să lanseze ochelari smart cu suport augmented reality în 2018, conform unor surse apropiate de companie</b>Pentru anul 2018 americanii de la Apple ar avea în plan și lansarea unei perechi de ochelari smart cu suport pentru Realitate Augumentată, la fel cum Google Glass încerca să ofere la vremea debutului său limitat pe piață. Detalii despre existența unui

Cu vreo 3 ani în urma apăreau des brevete şi indicii legate de un posibil headset smart Apple, un rival pentru Google Glass. Proiectul părea a se fi stins pentru o perioadă, mai ales că şi cel Google stagna, dar acum cu creşterea în popularitate a lui augmented reality, un nou headset ar fi în cărţi.

Surse apropiate de planurile Apple au fost citate de Bloomberg, afirmând că gigantul din Cupertino ia în calcul lansarea unor ochelari smart. Produsul se va baza pe tehnologie de tip augmented reality şi va prezenta utilizatorului informaţie aplicată peste imaginea preluată din jur. Headsetul va folosi şi informaţii preluate de pe iPhone, deci va opera în tandem cu acesta.

Apple ar fi comandat deja în cantităţi mici display-uri speciale ce se pot folosi pe ochelari digitali, pentru a prezenta informaţie în faţa ochiului utilizatorului. Dacă ne luăm după aceste detalii, atunci gadgetul ar trebui să fie gata prin 2018 şi să şi ajungă în magazine atunci. Apple se pregăteşte de ceva vreme în această zonă, cumpărând PrimeSense în 2013, firmă care a creat tehnologiile din spatele lui Microosft Kinect.

Apoi a cumpărat şi startupuri din aceeaşi zonă, Metaio şi Flyby Media în 2015 şi 2016. Tim Cook a tot făcut aluzii la tehnologia AR în ultima vreme şi am văzut şi brevete legate de augmented reality şi iPhone, deci ceva ni se pregăteşte cu siguranţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×