Xiaomi pregăteşte o lansare de headset VR pe 1 august, conform unor teasere

842 ori
<b>Xiaomi pregăteşte o lansare de headset VR pe 1 august, conform unor teasere</b>Potrivit unor teasere recent ajunse pe internet, s-ar părea că producătorul chinez Xiaomi pregătește lansarea unui set VR pentru ziua de 1 august. Încă nu este sigur dacă acest device va fi unul similar lui Google Cardboard, sau dacă se va adopta o

Xiaomi ar pregăti o lansare de nou terminal purtabil în următoarele zile, sub forma unui headset VR ce a primit teasere azi. Compania chineză vine după o săptămână ocupată, în care a prezentat atât laptopul Mi Notebook Air, cât şi telefonul Xiaomi Redmi Pro.

Teaser Xiaomi VR

Chinezii au postat pe contul lor Weibo aceste teasere, care confirmă lansarea headsetului VR pe 1 august. Pe lângă produsul hardware în sine, aşteptăm şi o serie de conţinuturi şi servicii de realitate virtuală asociată acestui device. Ma refer la aplicatii, jocuri si filme. Dacă abordarea Xiaomi de până acum ne-a învăţat ceva, e că preţul va fi accesibil pentru acest model şi plasat sub ofertele rivalilor.

Tease Xiaomi VR

Rămâne de văzut ce tehnologie integrează acest headset şi dacă e vorba de Android Daydream sau o tehnologie proprietară Xiaomi. De asemenea vom vedea şi dacă această cască va fi compatibilă şi cu alte telefoane, sau doar cu cele Xiaomi. În cel mai rău caz vom prim un soi de Cardboard ceva mai răsărit, iar în cel mai bun vom vedea un rival pentru HTC Vive ce are nevoie de resursele unui PC.

Cred că prima variantă e mai realistă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×