Apple testează automobile în zona oraşului Detroit; "Project Titan" pare a implica hatchbackuri Dodge

Autor:  | Publicat în:  Apple 655 ori
<b>Apple testează automobile în zona oraşului Detroit; "Project Titan" pare a implica hatchbackuri Dodge</b>Ştiam de ceva vreme ca Apple are un proiect auto &icirc;n dezvoltare şi se vorbea chiar despre un automobil Apple. Ei bine, acum avem noi dovezi cu privire la existenţa aşa numitului "Project Titan", care printre altele pare a implica o serie de...

Ştiam de ceva vreme ca Apple are un proiect auto în dezvoltare şi se vorbea chiar despre un automobil Apple. Ei bine, acum avem noi dovezi cu privire la existenţa aşa numitului "Project Titan", care printre altele pare a implica o serie de hatchbackuri Dodge Grand Caravan testate în zona oraşului Detroit.

Acestea au fost fotografiate de către un blog auto şi pare că e vorba aici despre minivan-uri electrice pline ochi cu tehnologie de tip "connected car". Un soi de Internet of things pentru automobile, dacă vreţi. Vehiculele fotografiate erau acoperite cu senzori, dintre care mulţi montaţi pe acoperiş şi există şi un mecanism special ataşat la roţile din spate.

Apple testează automobile în zona oraşului Detroit; "Project Titan" pare a implica hatchbackuri Dodge

Maşinile aveau plăcuţe de înmatriculare de California, deşi se aflau la Detroit. Prezenţa acestui automobil în această regiune, cunoscută pentru producţia auto, ar putea indica faptul că Apple se afla în discuţii cu marii producători de vehicule şi cu furnizorii din zona Detroit. Proiectul Google ce implică maşini ce se conduc singure a fost deja prezentat şi analizat cu ceva vreme în urmă, deci Apple ar trebui să ne impresioneze cu ceva cu adevărat ieşit din comun aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×