Apple a brevetat un strat protector din safir pentru viitoarele iDevice-uri, care le crește rezistența

630 ori
<b>Apple a brevetat un strat protector din safir pentru viitoarele iDevice-uri, care le crește rezistența</b>Se pare că varianta Sport Collection de Apple Watch, care va sosi pe piața în 2015 va folosi un strat protector special din sticlă numit Ion-X glass, care a fost brevetat de către Apple. E vorba aici si despre un procedeu special de ranforsare a...

Se pare că varianta Sport Collection de Apple Watch, care va sosi pe piața în 2015 va folosi un strat protector special din sticlă numit Ion-X glass, care a fost brevetat de către Apple. E vorba aici si despre un procedeu special de ranforsare a sticlei, care a fost descoperit încă din luna august.

Tehnologia rezultată ar putea fi folosită pe viitoare modele de iPhone și iPad. Astfel va rezulta o porțiune din safir care e protejată împotriva spargerii și șocurilor și va fi folosită la exteriorul viitoarelor terminale. Aparent Apple ar fi testat acest strat protector, folosind o bilă de oțel de 0.5 kg, care a fost lăsată să cadă peste material de la o înălțime de 1.3 metri. Apoi "plăcile" de safir au fost supuse la teste de îndoire sau spargere.

Apple a brevetat un strat protector din safir pentru viitoarele iDevice-uri, care le crește rezistența

Astfel a fost dovedit că substratul de safir poate absorbi șocurile cu ușurință. Având în vedere problemele de imagine pe care le are iPhone 6 Plus din cauza lui Bendgate, o astfel de invenție este binevenită și orice crește rezistenta unui iDevice e apreciat. Aparent secretul aici ar fi un strat din oxid de aluminiu aplicat substratului de safir.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×