ASUS aduce în România laptopul cu două ecrane 4K: ASUS ZenBook Duo Pro; Iată ce alte noutăţi au fost prezentate la Bucureşti

1.323 ori
<b>ASUS aduce în România laptopul cu două ecrane 4K: ASUS ZenBook Duo Pro; Iată ce alte noutăţi au fost prezentate la Bucureşti</b>2019 este un an special pentru ASUS, care aniversează 30 de ani de existenţă. Compania taiwaneză a sărbătorit momentul la Computex 2019, lansând câteva laptopuri noi, care au şi ajuns în România. Ele au fost prezentate astăzi în Bucureşti, iar vedeta..

2019 este un an special pentru ASUS, care aniversează 30 de ani de existenţă. Compania taiwaneză a sărbătorit momentul la Computex 2019, lansând câteva laptopuri noi, care au şi ajuns în România. Ele au fost prezentate astăzi în Bucureşti, iar vedeta este ASUS ZenBook Duo Pro, care vine cu două ecrane 4K.. Au sosit şi alte modele, pe care le detaliem mai jos.

Cele mai noi produse din gamele ZenBook şi VivoBook au fost prezentate la Bucureşti în această săptămână, iar ASUS ZenBook Pro Duo (UX581) se remarcă prin premiera să. Prezentarea din România este în premieră europeană, iar vedeta este ecranul său secundar de 14 inch, amplasat de-a lungul tastaturii (si deasupra sa) şi conlucrând cu ecranul principal de 15 inch.

ASUS ZenBook Duo Pro

E vorba despre un ecran tactil 4K aici, cu aspect 32:9 şi care oferă un spaţiu de lucru extins şi de vizualizare extra pe laptop. Şi asta fără a afecta prea mult formatul de laptop standard. Ecranul principal este unul OLED NanoEdge 4K, cu muchii foarte înguste şi contrast 100.000:1, plus diagonală de 15 inch.  Este la randul sau tactil. La interior se afla un procesor ce merge până la Intel Core i9 cu 8 nuclee, din generaţie a nouă şi vine cu o frecvenţă Turbo Boost până la 5 GHz.

ASUS ZenBook Duo Pro

32 GB memorie DDR4 şi o placă grafică RTX 2060 completează peisajul. Există şi un SSD de până la 1 TB, iar pentru conectivitate avem Thunderbolt 3. 

ASUS ZenBook Duo Pro

Tot la Bucureşti au debutat şi noile ZenBook-uri de 13.3, 14 şi 15.6 inch: UX334, UX434 şi UX534, cu corpuri compacte, rama îngustă şi procesoare Core i7. Avem şi placa grafică de la GeForce M250 pe ZenBook 13 şi 14 la un GTX 1650 pe ZenBook 15.

Toate modelele au SSD-uri PCIe şi până la 16 GB RAM. Trebuie spus că şi aceste modele au integrat un ecran tactil de mărimea celui de smartphone în zona de trackpad, cu rol de extra shortcut-uri, meniuri şi interacţiune cu aplicaţiile de pe laptop.

ASUS VivoBook S14 şi S15

De asemenea au sosit la noi modelele VivoBook S14 şi S15 de generaţie 2019, cu opţiunea unui ecran extern conectabil ASUS ScreenPad 2.0, care le sporeşte eficientă la multitasking. Aceste modele au design premium, cu corp metalic şi finisaje în multiple culori. Şi ele au ecrane NanoEdge cu rama aproape invizibilă şi un raport ecran-carcasă de până la 88%.

ASUS VivoBook S14 şi S15

O balama specială ErgoLift îmbunătăţeşte confortul în timpul tastării, prin înclinarea tastaturii la deschiderea ecranului. Avem şi SSD până la 1 TB la bord, procesoare până la Core i7 şi NVIDIA GeForce MX250 la grafică. Produsele cântăresc doar 1.4 kg, respectiv 1.6 kg. Si aici avem ecran secundar tactil in trackpad. 

Noile laptopuri ajung în România la finalul lunii septembrie 2019, iar ZenBook Pro Duo UX581 porneşte de la aproximativ 12.000 de lei (taxe incluse).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×