Reduceri și Campanii Online #273: Azi Cel, QuickMobile, eMAG, PC Garage [...]

582 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #273: Azi Cel, QuickMobile, eMAG, PC Garage [...]</b>Dacă sunteți în căutare de reduceri ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi venim în ajutorul vostru cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Așa cum v-am obișnuit, avem pentru voi o listă a celor mai

Dacă sunteți în căutare de reduceri ați nimerit fix unde trebuie pentru că astăzi venim în ajutorul vostru cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online. Așa cum v-am obișnuit, avem pentru voi o listă a celor mai noi promoții organizate în mediul online de către retaileri, iar la final de articol și detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul atractiv primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Campania Days of Play organizată și pe site-ul Altex.ro continuă până pe data de 17 iunie, iar dacă încă nu aveți o consolă PlayStation 4, este momentul ideal să profitați de reduceri. Cea mai bună ofertă este asociată consolei PS4 Slim cu 1 TB de stocare în versiunea cu 2 controllere DualShock 4 V2 alături, pachet pe care îl puteți achiziționa acum pentru doar 1.399 lei.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×